Вашата кошница е празна !

Марка Porsche Design | Timezone24

Porsche Design Group е дружество основанo в Солотурн (Швейцария), което продължава традицията да предлага висококачествени часовници. Porsche Design Timepieces AG , базирани в региона Юра в Швейцария, е отговорна за разработването и производството на изключителните часовници Porsche Design. Маркетинга и продажбите са под контрола на Porsche Design Group, която е базирана в Лудвигсбург, Германия. Първата серия часовници, предлагани единствено от Porsche Design са се появили в продажба през четвъртото тримесечие на 2014 година.

Повече от 40 години, часовници Porsche Design са позиционирани в ексклузивната ниша на категорията луксозни часовници. Продуктите са налични в целия свят в луксозни маркови магазини и  водещи търговци на дребно. Първите часовници Porsche Design напомнят на отличителните характеристики на двата най-успешни модела, произведени от луксозна марка, Chronograph I и Titanium Chronograph, които са в матово черен цвят и са изработени от суответно от титан. Първият модел в серията на Porsche Design е часовник № 1 - предвестник на ерата на Часовници, правени някога от Porsche Design.

Иновативните форми се създават от екип от ръководители и инженери от Porsche Design Studio в Солотурн. Този отбор е натоварен с разработването на много сложен и технически шедьовър, който е доведен до най-важното, външно да изглежда удивително. Наред с дизайна, използването на високотехнологични материали е трайно постоянство в развитието на часовниците от Porsche Design. Това е така, защото и проф. Ф.А. Порше казваше: "Функционалният дизайн на продукта се получава от интелигентно взаимодействие между традиция и съвременни технологии."

Легендарното Porsche Design Студио в Цел ам Зее (Австрия) представлява елегантен, неподвластен на времето, функционален и неповторим дизайнерски подпис. Това студио на иновациите е смятано за едно от най-известните  сред дизайнерските къщи в света, като е отличено с множество международни награди. 

Покажи : Списък / Решетка
Покажи :
Сортиране по :
6613.12.40.1143-Porsche Design
    Характеристика на часовника : # Серия на модела : P6613 Rattrapante # ..
12,699 лв 6,499 лв
6750.10.24.1180-Porsche Design
    Характеристика на часовника : # Серия на модела : P6750 Worldtimer # С..
19,099 лв 9,899 лв
6750.13.44.1180-Porsche Design
    Характеристика на часовника : # Серия на модела : P6750 Worldtimer # С..
19,099 лв 10,299 лв
Back to Top
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...