Дизайнерската марка за часовници Fossil дебютира за пръв път през 1984 г., като запълват ниша в часовникарската индустрия. От този момент за първи път на пазара се предлагали модерни, достъпни и висококачествени часовници. Не е изненадващо, че популярността на часовниците Fossil нараства почти веднага. Беше родена нова класическа линия. Днес Fossil продължава да предлага огромна гама от часовници - и те продължават да са стилни, модерни и достъпни.

Един добър часовник трябва да издържа години, без да дава никакви проблеми на ползвателя. Когато инвестирате в часовник Fossil, инвестирате в висококачествена конструкция, която ще ви служи много добре. В продължение на повече от 25 години, Fossil проектира и произвежда часовници, които са с безупречно качество и надеждна изработка.

Друг отличителен белег на часовниците Fossil е свежият и модерен подход. Всеки интересуващ се от мода, настоява за нещо актуално, и го открива в часовниците Fossil. В същото време качеството винаги е на ниво, за да се даде модерното усещане на всеки часовник Fossil. Вечните елементи на добре изработения часовник Fossil се използват във всеки един модел. От дигитални модели до хронографи и титанови изпълнения, часовникът Fossil е разнообразен и еклектичен, като гарантира, че носещите го винаги ще се вълнуват.

Ярките цветове, елегантните метални нюанси, завладяващите линии и вълнуващите циферблати на часовниците Fossil се съчетават и създават един наистина изящен външен вид. С Fossil е възможно да украсите китката си с дизайнерски часовник, с който можете да се гордеете и носите – и всичко това на разумна цена.

Подреди по:
Покажи:
Покажи:
Показани 1 от 15 | 16 (2 Страници)