Зад всяка велика марка винаги стои една велика група, а зад Festina е Festina Group. Група, която се състои от пет марки за часовници: Festina, Lotus, Jaguar, Candino и Calypso, и две марки на бижута: Lotus Style и Lotus Silver.

За повече от сто години история, Festina Group е установила присъствие в над 90 страни от пет континента, учейки се от всяка една от марките и от 5-те милиона продадени часовници за една година, продуктите на групата са станали международен еталон на пазара за часовници. Също така са лидери в много стратегически пазари чрез високото качеството на часовниците, тяхната изключителна стойност и вниманието, което отделят за следпродажбено обслужване.

Централата се намира в Барселона, но също имат висококачествен център за часовници в Швейцария и друг център за специализирани златни часовници в Испания, и осем дъщерни дружества във Франция, Германия, Италия, Бенелюкс, Швейцария, Чехия, Полша, Чили и Мексико.

Тази голяма международна експанзия не би била възможна, ако не беше стремежът към иновации и високо качество, а също и погледа в бъдещето.

Подреди по:
Покажи:
Покажи:
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)