Мъжки часовници Vostok Europe

Мъжки часовници Vostok-Europe не са произведени в Русия, а в хубавия литовския град Вилнюс. Въпреки, че компанията Vostok-Europe е създадена едва през 2004 г., тя се ползва с големия опит на руския производител на часовници Vostok. Днес е Vostok един от най-големите производители на механизми за часовници в Русия и е в топ пет по големина в света.

От съветската технология до Европейския стайлинг, високото качество на материалите и най-модерните технологии на часовниците Vostok-Europe предлагат на колекционерите и любителите вълнуващи и динамични модели.

Моделите от различните колекции носят имената на велики и славни постижения в съветската история, като ядрена подводница К-3, N1-Rocket или Ekranoplan (най-голямото на земята превозно средство, строено някога).

Vostok- Europe не само представят своите часовници, те просто ги поставят на изпитания! Например моделът Lunokhod-2 Chrono е тестван в пространството. Часовникът е бил изпратен в стратосферата до максималната височина 16680 метра и е работил на - 44 C температура, 88mB на вакуум и 1200mkR/ч на радиационно ниво.Часовниците от серията Rocket N1 са тествани в "най-дълбоката пещера в света", а моделите Anchar в рали Дакар и Световното първенство FMX.

Цялата колекция мъжки часовници Vostok-Europe разгледайте в Timezone24.

Няма продукти в тази категория.

Vostok, мъжки часовници, автоматични, кварцови
Категории