Мъжки часовници TAG Heuer

Компанията за часовници Heuer е основана през 1860 г. от Edouard Heuer. Той отворил часовникарска работилница в St-Imier, село в района на швейцарския регион Jura. Часовниците Heuer скоро след това стават всепризнати, заради високо ниво на точност и качество на изработка. Перфектни за измерване на времето на спортни събития, Heuer скоро открили своята ниша.

TAG Heuer имат дългогодишна традиция в измислянето на технологичните иновации за прецизните часовници, включително хронометри и водоустойчиви часовници. Отразявайки това наследство, марката отдавна е тясно свързано със света на състезателните спортове, предлагайки официални тайминг услуги за Олимпийските игри, FIS Световната купа по ски, FIA Formula 1 World Championship и други големи международни спортни събития – състезания с коли и ски състезания - от началото на 1900-те.

В допълнение, TAG Heuer продължава с печелившата стратегия, като следва любителите на спорта по целия свят. През цялата си история TAG Heuer стабилно е изградила своята репутация за разбиране на дизайна, иновациите и традициите, които са им помогнали да се наложат като водещ производител на луксозни спортни часовници и хронографи.

Няма продукти в тази категория.

TAG Heuer, мъжки часовници
Категории