Дамски часовници Skagen

Skagen е марка за дамски часовници, които бързо се превръщат в много разпознаваеми в индустрията, като лидер на функционален, практичен и оригинален дизайн. Часовници Skagen са основани от Хенрик и Шарлот Йорст през 1989 г., семейство авангардни дизайнери от Дания, целящи да съчетаят датската издръжливост с достъпния лукс.

Часовниците Skagen са известни със своето високо качество и иновативен стил, като носят в себе си духа на времето. Основните проекти на Skagen изглеждат много прости, но в действителност са изключително сложни. Часовниците са изработени от висококачествени метали, кварц, минерални кристали, както и първокласни кожи, които допринасят за издръжливоста и отличителния характер. Всички часовници Skagen са изящни и приказно красиви, като продължават да очароват ентусиастите и любителите на часовници.

Тук, в Timezone24.bg, ние се стремим да направим Вашето пазаруване на тези уникални часовници толкова приятно, колкото е възможно. Ние ви представяме разнообразен и богат избор на часовници Skagen при значително ниски цени и ви предлагаме безплатна доставка за цялата страна. 

 

Няма продукти в тази категория.

Skagen, дамски часовници
Категории