Мъжки часовници Oris

Марката Oris проектира и произвежда луксозни швейцарски часовници над 100 години. Техните часовници са чисто механични и се отличават с отличителния си дизайн, както и с червения ротор, символ на механизмите Oris. Тези впечатляващи часовници също са много популярни сред известните личности от Формула 1, Холивуските актьори, музиканти и още много, които държат да носят тези уникални творения.

Oris е една малка част от швейцарските марки за часовници, които произвеждат само механични модели. Механичният часовник е нещо красиво, създадено според принципите, които са съществували от поколенията до днес и ще продължи напред в бъдещето.

Oris е марка, която се гордее със своята дълга история и наследство - и никога не го е забравила, когато разработва нови механизми и дизайни за своите луксозни часовници. Часовникът Oris е нещо, което е създадено, за да издържа и ви осигурява наслада от живота.

Марката с етикет „Swiss Made“ е защитена от закона и дава гаранция за качеството. Всички часовници Oris са произведени в Швейцария и са контролирани по най-високия стандарт по време на целия производствен процес.

Червеният ротор е символ на марката Oris's High-Mech в света на часовникарството. Винаги, когато видите червения ротор, може да сте сигурни, че е в истински оригинален часовник Oris, който е иновативен, функционален и предназначен да ви донесе много години удоволствие.

Oris е независима компания, което означава, че нейните ценности са в сигурни ръце. Също така са ефективни, свободни да обновяват и изследват полезните функции и тези, които любителите искат и се нуждаят.

Пазарувайте от Timezone24 с безплатна доставка до вашата врата!

Няма продукти в тази категория.

Oris, мъжки часовници
Категории