Мъжки часовници Fossil

Fossil е американска марка за часовници, дрехи и аксесоари, която творчески е вкоренена в класическия винтидж дизайн. Марката се стреми се да създава висококачествени мъжки часовници, чанти и други, които запазват най-доброто от миналото, докато са актуализирани за настоящето. Когато чистите линии от средата на века отговарят на модерния облик на днешния ден, резултатът е ключови елементи, които представят най-доброто от традиционните мъжки часовници, които са създадени в свежи нюанси и с висококачествени материали, и които ще ви придружават, независимо къде пътувате.

Мъжките часовници FOSSIL са перфектни за всеки случай или повод, просто защото са идеалните подаръци за всеки. Часовниците, които марката предлага са в класически стилове в основна неутрална палитра, което със сигурност ще направи всеки повод специален.

Увлекателните мъжки часовници са представени със стилни кожени каишки или блестящи верижки от стомана, а прекрасните розови златни корпуси или тези с класическа визия, перфектно изразяват всички елементи, които обичате най-много в един часовник Fossil

Сортирай по:
Покажи:

Мъжки часовник Fossil Machine FS4552 Chrono

Мъжки часовник Fossil Machine FS4552 Chrono   Характеристика на часовника :   ..
389 лв

Мъжки часовник Fossil Decker CH2573IE Chrono

Мъжки часовник Fossil Decker CH2573IE Chrono   Характеристика на часовника :   ..
269 лв

Мъжки смарт часовник Fossil Q Founder 2.0 FTW2117

Мъжки смарт часовник Fossil Q Founder 2.0 FTW2117   Характеристика на часовника : ..
679 лв
Покажи:
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Fossil, мъжки часовници
Категории