Мъжки часовници  Wenger | Timezone24.bg
За всеки момент в живота часовниците на Венгер от Швейцария предлагат правилната комбинация. Планирате следващата ваканция край морето, на красив остров и искате да се потопите в красивия подводен свят? Плувайте с делфини и се насладете на тюркоазеното море от коралови рифове? Хронографите и часовниците за мореплавателни средства са часовници, които няма да ви разочароват благодарение на водоустойчивостта от 20 ATM. Независимо дали става въпрос за Urban Classic, Vintage, Metropolitan, Edge, Field, Attitude, Roadster и Field Color. Благодарение на това разнообразие и индивидуалния стил, независимо дали предпочитате гривни от висококачествена неръждаема стомана, фина телешка кожа или издръжлив найлон и силикон, WENGER предлага дами и господа винаги правилният часовник за всеки случай. Изберете вашия любим модел от нашия богат избор от висококачествени часовници Wenger и ние ще ви го изпратим безплатно.
WENGER като висококачествен подарък!
Все още търсите подходящ подарък? С WENGER подарявате повече от обикновен часовник: давате швейцарско качество, което ще ви изпратим при поискване в красива и подходяща подаръчна опаковка. Традиционни класически часовници с модерно докосване. Това е значението на Венгер в Швейцария. Компанията, основана през 1893 г. в Courtetelle, малък град в швейцарската Юра, близо до Delémont, като Messerfabrick, може да погледне назад към повече от 120 години история на компанията. Една история на страст, високо качество, прецизност и изключителна изработка. В допълнение към световноизвестните швейцарски армейски ножове от Венгер през годините се появяват разнообразни емблематични продукти. От 1997 г. насам Венгер допълва световно търсената продуктова гама на Swiss Made с часовници за мъже и жени. Независимата самоличност запазва марката Wenger дори след придобиването й от Victorinox през 2005 г. и продължава да развива своите продуктови отделения. От 2013 г. насам ножовете "Венгер" са част от серията Victorinox, което позволява на Венгер да се фокусира върху разширяването на своите два най-успешни сегмента в международен план - часовници за багаж и за мъже и жени.
Алтернативи на WENGER
Нашият съвет: Ако имате склонност към достъпни швейцарски часовници, но в WENGER не е подхоящата марка за вас, моля, разгледайте категориите SWISS-MILITARY . Насладете се на сърфирането ...

Няма продукти в тази категория.

Wenger, Мъжки часовници
Категории