Дамски часовници Lotus

Часовници Lotus - 25 годишна традиция в часовникарството на Испания. Дамските часовници Lotus носят философията на марката за всеки, който иска да види красиви часовници на цени, на които всеки може да си позволи. Предлаганите модели Lotus са не само заможни любители на часовници, но и за широката аудитория. Ето защо границите на часовниците Lotus съответстват на разнообразието от вкусове. Дизайнерите на марката са разработили серия часовници, които излъчват оптимизъм в своята форма и цвят. Компанията избира името Tuning за своята серия хронографи и модели, които са с три стрелки. Часовниците не са само в нюанси на сивото, но се разпространяват в широка гама от цветове.

Всеки път, когато погледнете в часовник Lotus, няма да вижтате само времето, но и друго ясно послание – Наслаждавайте се на живота си!

Сортирай по:
Покажи:
/> Warning: getimagesize(image/cache/catalog/Ladies%20watches/Lotus/дамски-часовник-lotus-glee-15746-8-400x400.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/lcmwubeu/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_porto_template_product_category.tpl on line 120 15746/8-Lotus

/> Дамски часовник Lotus Glee 15746/8

    Характеристика на часовника : # Марка : Lotus # Модел : Glee # Механизъ..
349 лв
Покажи:
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Lotus, дамски часовници
Категории